Програм „Промоција хуманих вредности“ – Фестивал позоришних представа

Црвени крст Србије, ове године по трећи пут, организује Фестивал позоришних представа, а у оквиру програма „Промоција хуманих вредности“. Програм има за циљ смањење насиља међу младима.

Погледајте више слика!

Теме Програма су: толеранција, ненасилна комуникација, лични, групни и културални идентитет и поштовање различитости, превенција дискриминације и стигматизације, родна равноправност, дечја права и превенција насиља у електронским медијима.

Црвеном крсту Чукарица је припала част да заједно са Црвеним крстом Србије организује овогодишњи фестивал који ће бити одржан, 29. новембра у Културном центру Чукарица, ул. Тургењевљева 5 у периоду од 10 до 15 часова. Културни центар Чукарица у име сјајне сарадње са нашом организацијом, увидевши значај ове манифестације уступио нам  је коришћење сале без новчане надокнаде на чему се овим путем захваљујемо. Средства за реализацију овог скупа су обезбеђена од стране Швајцарске агенције за развој и сарадњу. На Фестивалу ће учествовати 48 едукованих младих волонтера из 22 организације Црвеног крста. Млади ће учествовати у осам тематских позоришних представа, које су у духу Програма. Представе промовишу толеранцију и поштовање различитости. Волонтери Црвеног крста Чукарица пружиће техничку подршку и потрудити се да свака представа  тога дана буде изведена у свом најблиставијем издању.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.