Конкурс „За сунчану јесен живота“

У среду, 25. новембра 2015. године у просторијама Градске општине Чукарица првопласиранима на конкурсу ,„За сунчану јесен живота“ уручене су награде. Тема овог конкурса, као што је познато, је брига о старима, а циљ да се младој популацији приближе проблеми са којима се стари људи сусрећу као и да се кроз ликовни и литерарно изражавање млади подстакну на помоћ старијим особама.

Неколико стотина ликовних и литерарних радова оцењивано је од стране посебне комисије сачињене од младих волонтера и сарадника наше организације. У четири категорије награђено је укупно 13 радова за које смо сматрали да су најкреативнији, најискренији и да на најбољи могући начин могу да помогну остваривању основне мисије Црвеног крста.

Домаћин пријема био је председник Градске општине Чукарица – господин Срђан Коларић, који је заједно са председницом Црвеног крста Чукарица, Биљаном Митровић првопласиранима уручио пригодне поклоне и дипломе.

Још једном честитамо најбољима и позивамо све ученике са наше општине да наставе да у овако великом броју учествују на конкурсима које расписује Црвени крст Чукарица јер на тај начин, својом креативношћу доприносе да наша средина постане лепше и боље место за живот.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.