конкурс „крв живот значи“ 2022 – резултати

Традиционални конкурс „Крв живот значи“ реализован је током марта месеца. Тема конкурса била је промоција добровољног, анонимног и неплаћеног давалаштва крви у оквиру категорија: ликовни, литерарни рад, смс порука и видео формат (филм или видео спот).

Рад ученице ОШ „Филип Кљајић – Фића“ Маше Лазовић 4/1

Закључно са 31. мартом, који је био дан до када су радови могли да пристигну, примили смо укупно 1107 радова из свих категорија.

Рад ученице ОШ "Браћа Јерковић"
Рад ученице ОШ „Браћа Јерковић“ Анђелије Божић 2/1

Комисија Црвеног крста Чукарица за одабир најуспешнијих радова изабрала је 22 рада као најуспешнија и они су прослеђени колегама из Црвeног крста Београд на даље рангирање.

nagradjeni2022

Захваљујемо се свим нашим сарадницима из школа који су и ове године успели да мотивишу ђаке да својом креативношћу покажу на који начин би они мотивисали грађане да добровољно дају крв у складу са принципима добровољности, бесплатности, анонимности.

Рад ученице ОШ "Доситеј Обрадовић" Јоване Станојевић 5/1
Рад ученице ОШ „Доситеј Обрадовић“ Јоване Станојевић 5/1

Додела пригодних награда најуспешнијим радовима на нивоу општине биће реализована у оквиру обележавања Националног дана добровољних давалаца крви, а о чему ће ученици, њихови родитељи и наставници бити благовремено обавештени.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.