Један пакетић много љубави

Акција “Један пакетић-много љубави“ је традиционална акција Црвеног крста која се реализује непосредно пред новогодишње и божићне празнике. Циљ ове акције је да се од ученика основних и средњих школа у сарадњи са школским Управама прикупе слаткиши и играчке како би се направили новогодишњи пакетићи за различите категорије деце.

Дневни боравак за децу ометену у развоју „Чукарица“, ОШ „Свети Сава“ из Умке, Дом за децу ометену у развоју Сремчица,  ОШ Милоје Павловић, Београдски центар за хипорехабилитацију и Удружење дистрофичара Београд су само неке од установа чије малишане сваке године обрадујемо новогодишњим поклоном.

Црвени крст Чукарица сваке године са великим успехом реализује ову традиционалну активност. Број прикупљених и подељених пакетића из године у годину је све већи. На централној манифестацији волонтери наше организације облаче костиме Деда Мраза, а за занимљив програм за малишане који им додатно измамљује осмех на лице задужена је увек нека од позантих личности, волонтер наше организације.

Овом приликом позивамо све друштвено одговорне компаније и појединце који су у могућности да донирају дечије играчке, гардеробу и слаткише да се јаве нашој организацији на број телефона 011/3556-241, путем електронске поште или да дођу лично у просторије наше организације.