Црвени крст Чукарица један од добитника „Кључа Прихватилишта за децу”

Уз присуство многобројних званица, донатора и пријатеља уручени су „Кључеви Прихватилишта за децу“ свима онима који су помогли да се деци обезбеди одговарајући простор. У име Црвеног крста Чукарица кључ је преузео Звездан Брадић, секретар наше организације.

Црвени крст Чукарица, у складу са својим могућностима, помаже рад ове племените установе већ више деценија донарајући, храну, хигијену, одећу, обућу, обезбедјујући зимовање и на друге начине.

Прихватилиште за децу Београда тренутно може да обезбеди смештај за 48 корисника, који ће у нових 1.700 квадратних метара имати све неопходне услове. Кроз Прихватилиште за децу, које збрињава најосетљивије категорије деце међу којима су жртве насиља, злостављања, занемаривања, деца без родитељског старања, деца улице, годишње прође од 400 до 600 деце, узраста од 7 до 18 година из свих категорија система социјалне заштите.

Од недавно прихватилиште се налази у новом простору у коме је прославило и свој 61. родјендан. Честитамо родјендан нашим драгим пријатељима.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.