Трка за срећније детињство 2019

У суботу, 05. октобра је на Атлетском стадиону у Кошутњаку одржана традиционална акција Црвеног крста Чукарица „Трка за срећније детињство“.

Манифестацију је отворио и малишане поздравио промотер манифестације, наш прослављени атлетичар Драгутин Топић који је рекао да му је поред свих признања и рекорда које је постигао током своје спортске каријере најважнија улога оца, а ова трка је управо празник хуманости, деце и породице.

Из безбедносних разлога број такмичара по једној трци је органичен на 25, тако је ове године организована 29 такмичарских трка у којима је било укупно 87 подељених медаља.

Најбољим такмичарима и победницима трка медаље је уручила члан општинског већа Стана Сталетовић Лукић.

Захваљујемо се овом приликом нашим колегама из Црвеног крста Раковица, Дому здравља „Др Симо Милошевић“, Савезу извиђача општине Чукарица и Републичком заводу за спорт без којих ова манифестација не би била овако успешна.

Традиционално Црвени крст Чукарица ће прикупљена средства од продаје стартних бројева усмерити за болесну и социјално угрожену децу са наше општине на основу предлога школа чији су ђаци учествовали у овој хуманој манифестацији.

Овде можете погледати све добитнике медаља.

Резултати-трка-2019

Медаљу је поред горе наведених добила и беба Мина Петрић као најмлађи члан који се такмичио.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.