Скајп за пензионере

У оквиру обележавања месеца старих Црвени крст Чукарица је у сарадњи са ГО Чукарица у октобру прошле године организовао обуку пензионера из коришћења скајпа.

Развој нових технологија је учинио да припадници старије генерације у много чему заостају за млађим, са друге стране припадници млађе генерације у Србији су нажалост у једном број због тешке ситуације били принуђени да напусте земљу. Када томе додамо цену телефонирања у иностранство видећемо да је један овакав курс који омогућава бесплатну комуникацију путем интернета не само корисан већ и неопходан свим пензионерима који имају децу, унуке, рођаке ван земље. Наша организација је препознала ту потребу и ушла у релизацију овог, већ сада можемо рећи, програма који планирамо да уврстимо у наше активности све док постоји потреба за оваквом врстом обуке.

Утисци ових старијих људи су више него позитивни и без претеривања можемо рећи да се граниче са дечјом радошћу. Ова активност је препозната и од стране медија будући да смо били домаћини новинарским екипама са телевизије Хепи и Студија Б чији прилози су емитовани у вестима, на шта смо веома поносни.

6 мишљења на „Скајп за пензионере“

  1. Скајп који организује Црвени крст Чукарица за пензионери је одлична организација Врло брзо сам ја и моје другарице које похађама савладали смо интернет и скајп а то захваљујучи младом господину Срђана Божића који је врло љубазан и врло способан у свом послу и има доста стрпљење са нама тако да смо сви ми захвални тако да чемо успешно користити интернет и скајп.

  2. Mnogo smo zadovoljni sa vasom obukom i saradnjom, naucili smo ono sto smo zeleli. Zeleli bi sa vama i dalje da saradjujemo, mnogo hvala Crvenom krstu i opstini Cukarica. Instruktor Srdjan je bio vrlo ljubazan i vrlo strucan.

    Slobodan i Andjelko

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.