Дан безбедности и здравља на раду

Међународна организација рада установила је 2003. године 28.април као Светски дан безбедности и здравља на раду који је јуче обележен и у нашој земљи у организацији Министарство рада, запошљавања и социјалне политике, односно Управе за безбедност и здравље на раду. Црвени крст Србије био је партнер у овом догађају.


Тим поводом у позоришту „Бошко Буха“ организовани су представа и пријем на коме су уручена признања предузетницима и појединцима који су дали највећи допринос безбедности и здрављу на раду у 2013. години

Признања су поред Црвеног крста Србије добили: Венчац из Аранђеловца, Уједињене српске пиваре из Новог сада, АЛП Проџект систем из Београда, Титан цементара из Косјерића, Филип Морис, Гоша Монтажа из Велике Плане, Унипромет Чачак, Кнауф , Елопак, Карнекс, ЈСММ Аутомотив.

Волонтери Црвеног крста Чукарица су заједно са колегама из других београдских организација били домаћини на штанду постављеном на Тргу Републике где су пролазници могли да се упознају са активностима Црвеног крста у области безбедности и здравља на раду.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.