Скупштина Омладинске теренске јединице „Чика Рака“ – Чукарица

У суботу, 12.априла одржана је 15. скупштина Омладинске теренске јединице „Чика Рака“ – Чукарица. Ново руководство у саставу: Милица Лаиновић, Јована Црвенчић, Јелена Раделић, Емилија Шантрић, Милан Јанковић и Милоје Гојковић представили су извештај о раду за претходну годину, овогодишњи план рада, нови чланови су примили легитимације, а два истакнута члана Омладинске теренске јединице, Марија Пауновић и Катарина Милошевић предложене су за чланове скупштине Црвеног крста Чукарица.

Скупштини су присуствовали члан општинског већа Стана Лукић, секретар Црвеног крста Београд, Ивана Дашић Марисављевић, секретар Црвеног крста Чукарица, Звездан Брадић као и гости, чланови омладиских теренских јединица и клубова младих из Бањалуке, Ужица, Чачка, Панчева, Старог града, Палилуле, Вождовца, Раковице, Новог Београда и Савског венца.

Наши гости су провели три дана дружећи се и размењујући искуства са нашим волонтерима. Поред званичног дела, организован је обилазак Београда и Чукарице, велика журка на Ади Циганлији и још пуно тога. Захваљујемо се гостима, али и бројним нашим члановима који су и овог пута као и током целе прошле године и ранијих година били прави ослонац и покретач многобројних активности Црвеног крста Чукарица.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.